torsdag den 16. november 2017

Boligindretning

Har du en mindre lejlighed, hvor pladsen er trang, kan det være svært at indrette, og særligt – indrette med mode, stil og klasse. Vi vil hjælpe dig ved denne artikel at blive venner med begrebet boligindretning i hele ordets forstand.
De fleste gange er det nemlig blot det simple og enkle som skal til, før lejligheden virker en anelse eksklusiv, lækker og hyggelig. Et hjem skal være det sted, hvor der er plads til at slappe af, finde ny energi, restituere eller bare hænge ud.

Altanen – din ven


Har du en altan er det første skridt at kigge på den, og har du ikke én, vil vi anbefale dig at købe en ny altan, da det er en gave for enhver lejlighed. Den typiske ulempe ved lejligheder er jo netop den manglende mulighed for frisk luft, men her bliver altanen altså din bedste ven!
Det næste skridt på at have en enkel, men stilmæssigt stærk lejlighed er oprydning. Hold lejligheden clean for ting og sager, som blot ligger og fylder. Det skaber både ro og rar atmosfære. Ofte forsvinder gulvpladsen også ret hurtigt i en mindre lejlighed, det vil derfor være en god idé at få brugt noget af vægpladsen på hylder, som kan indeholde mange elementer. 
Hold antallet af besiddelser på et nogenlunde minimum, det giver mere plads og rum. Hvis du har meget teknik, så camoufler det med elegante hylder eller reoler, som ikke bruger meget gulvplads. Personliggør din lejlighed, så det afspejler dig visuelt, men lad alligevel indretningen være farvemæssigt ensformig, så du undgår ”visuelt larm” – hvilket betyder for mange farver, sammensætninger eller kompositioner. Det giver et meget forstyrrende udtryk, både for dig der bor der, men også for dine gæster.
Vær kritisk når du vælger nye møbler, eller når du sortere i det, som skal smides ud. Fylder det for meget, er det med at finde en anden løsning, særligt hvis det er en lejlighed på 70 km2 eller mindre. 
Et sidste tip er, at rydde op i din reol. Trods den er lille og ikke fylder meget, kan den indeholde en masse ting, som giver et samlet billede på rod. Fjern gamle magasiner, studienotater og andre unødvendige elementer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...