lørdag den 18. november 2017

Design Letters – Giv din bolig kant med Arne Jakobsen


Lækkert design gør et eller andet ved en bolig. Og det er næsten ligegyldigt, om det er lækre designmøbler, kander eller viskestykker. Når der ligger tanker bag et produkt, er det noget der kan ses og giver karakter i en bolig. Mange danske designfirmaer har de seneste år netop formået at finde vej til danskernes boliger. Design Letters er et af dem. Design Letters er et forholdsvis nyt dansk designfirma, der blev etableret tilbage i 2009. Firmaet er især kendt for deres brug af typografi, som en stor del af deres deres lækre produkter. Arne Jakobsens typografi har i den grad fået comeback med design letters. Med design letters kan du bringe Arne Jakobsen ind i dit hjem gennem dine viskestykker, krukker eller måske tallerkener. Mulighederne er mange.

Design Letters – gør noget ekstra ud af dit husnummer

Ligesom du sikkert tænker over, hvordan du indretter din stue, dit køkken og måske dit badeværelse, hvorfor så ikke gå hele vejen og skil dig ud fra mængden ved at vælge et husnummer, der er designet af nogle af Danmarks førende designere. Design behøver nemlig på ingen måde vælte din privatøkonomi, men det gør altså en verden til forskel i forhold til det personlige udtryk i og på din bolig. Det prisvindende danske designbureau E-types har designet nogle virkelig fede og stilsikre bogstaver til din hoveddør eller måske facaden på dit hus. Imponér dine naboer med udendørs bogstaver fra Design Letter. Bogstaver og tal, der hurtigt og nemt kan sættes op ved hjælp af dobbeltklæbende tape.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...