lørdag den 18. november 2017

Pernille Corydon – stilsikre designsmykker

Den danske smykkedesigner Pernille Corydon skaber smukke smykker, der er meget inspireret af skandinavisk designhistorie. Smykkerne er feminine og meget elegante. Pernille Corydon tager ofte udgangspunkt i geometriske former, som giver et enkelt og meget stilrent og tidløst look. Designeren udgiver en ny smykkekollektion to gange årligt, hvor smykkerne afspejler de strømninger, der er i moden, uden at gå på kompromis med det stilrene udtryk. Smykkerne bliver kort sagt skabt ud fra et klassisk udgangspunkt, men med et råt twist, der også er med til at give det på én og samme tid moderne og tidløse look. De halvårlige kollektioner fra Pernille Corydon bliver lavet i forskellige materialer. Du kan få smykker i både forgyldt sølv, sølv, havædelstene og oxideret sølv, som er lidt mørkere i farven og demed fremstår lidt mere råt. Du kan få både halskæder, fingerringe, øreringe og –stikker fra Pernille Corydon, så der er et bredt udvalg til dit smykkeskrin.

Smykker fra Pernille Corydon er for alle kvinder

Pernille Corydons smykker kan sagtens bruges til daglig, men de kan også løfte dit outfit, hvis du skal i byen og gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. Smykkerne er i en prisklasse, hvor alle kan være med, uden at man behøver at gå på kompromis med materialer, kvalitet og design. Smykkerne overholde de gældende danske regler for afgivelse af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Stenene kan ikke tåle kemikalier, men kan renses i rent vand. Du kan finde de lækre smykker fra Pernille Corydon i forhandlere landet over, men du kan også vælge at bestille smykkerne fra en webshop, der forhandler smykker og design. På denne måde kan du spare tid – og nogle gange er der også penge at spare.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...