lørdag den 18. november 2017

Elevationssenge imødekommer dine individuelle behov

Vi bruger rigtig mange timer i vores senge. Det er i vores senge, at vi genvinder vores energi til den kommende dag. Denne proces kalder man for restitution. Restitution er en biologisk proces, som vi gennemgår når vi sover. Denne proces er utrolig central og vigtig for vores ve og vel. Derfor er det væsentligt, at tage den seriøst. En måde hvorpå du kan tage den seriøs, er blandt andet ved at investere i en hensigtsmæssig og komfortabel seng. For når vi ligger i en komfortabel seng, er der altså større sandsynlighed for at vi kommer til at sove bedre i løbet af natten og på den måde får vi restitueret på en fornuftig måde. 

Løft hovedet og læs i en elevationsseng

Men den kan hertil være vanskeligt, at finde den helt rigtige seng som imødekommer vores behov. For der findes rigtig mange forskellige senge og hver seng imødekommer forskellige behov. Derfor kan det være hensigtsmæssige, at starte ud med at kortlægge dine behov inden du investerer i en ny seng. For på den måde er der større sandsynlighed for, at du finder den seng som imødekommer dine behov. Der findes en bestemt type seng, som rent faktisk imødekommer de flestes behov. Sådan en type seng kalder man for en elevationsseng. Elevationssenge er en speciel type seng, som man kan indstille på en sådan måde, at den imødekommer dine behov. 

Elevationssenge er en speciel type seng

Det vil sige, at du kan indstille din elevationsseng sådan, at den støtter de steder, som du har mest brug for. Du kan eksempelvis vælge, at hæve eller sænke fodenden på din elevationsseng. Dette er hensigtsmæssigt til dig, som eventuelt lider af rastløse ben i løbet af natten. Men elevationssenge kan også hæves i hovedenden. Den kan yderligere også hæves på midten af sengen. Elevationssenge kan altså indstilles på en sådan måde, at indstillingen passer lige præcis til dig og dine behov. Det er derfor, at elevationssenge er for alle typer og det er derfor at elevationssenge er så hensigtsmæssige, da de imødekommer mange forskellige typer af behov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...