lørdag den 18. november 2017

Køb din nye seng fra udvalget og oplev ultimativ kvalitet


Søger du mere end blot en seng? Søger du den ubesværede søvn, den ultimative komfort, letheden og følelsen af harmoni? Så finder du netop dén seng i sortimentet. Alle senge er designet ud fra det faktum, at man tilbringer en tredjedel af livet under dynen. Der er et stort behov for komfort, som i mange tilfælde aldrig bliver mødt. Du er sikret denne komfort, hvis du investerer i en seng fra det store udvalg. 

Køb din nye seng og oplev den afbalancerede komfort

De innovative sengemodeller kan bruges af alle og er en sand investering for helbredet. Sengene er produceret på baggrund af forskning i kroppens anatomi, således at alle sengene yder optimal komfort og aflastning til din krop. Alle senge er produceret af materiale i højeste kvalitet og garanterer at kunne leve op til dine forventninger. De er slidstærke og bygget til at tilpasse sig din krops former alt efter, hvordan vægten fordeler sig, når du sover. På den måde opnår du den mest optimale afbalancerede søvnkomfort en seng kan give.

www.frostbolig.dk  - Boligcenter, sofa, spisebord, my home, senge, garderobe

En ny seng giver mere overskud

Den mest luksuriøse seng i hele sortimentet er Continental-serien, hvor mængden af løsdele er sat til et absolut minimum. Sengen består af en stor samlet madras, med en række indbyggede komfortzoner og støttepunkter for optimeret søvnkomfort. Det er en sådan seng, som man finder på de store luksuriøse hotelværelser og som giver en den bedst mulige komfort. Deluxe-serien fås med som enkeltseng eller dobbeltseng med adskilte madrasser og topmadras. Der lægges vægt på en sund og optimal aflastning af kroppen, samt sengens design, som er stilren, minimalistisk og klassisk. Box-serien tilbyder en række variationer af den kendte boksmadras-type. Her kan du få enkeltsenge, dobbeltsenge – og begge som elevationssenge, hvis dette ønskes. Der lægges vægt på madrassens mange indbyggede komfortzoner, nakkeløft og hældning i ben, hvor kroppens komfort er i højsædet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...