lørdag den 18. november 2017

Prøv lysmanchetter for effektiv tilpasning af lys i stager


Det er altid svært at få et stearinlys til at passe ned i en lysestage, uanset hvilken type lysestage man bruger. Hvor mange har ikke prøvet at vikle sølvpapir rundt om eller skære stearinlyset til med en kniv? Det er et stykke arbejde der roder og det får ikke kønne resultater. Det er svært at få stearinlyset til at stå lige og bruger man for meget sølvpapir eller skærer for meget af stearinlyset af, står den igen ujævn. Men her er løsningen.
www.frostbolig.dk  - Boligcenter, sofa, spisebord, my home, senge, garderobe

Lysmanchetter klarer ærterne

Lysmanchetter er nogle meget små tynde metalbeholdere, som sætter omkring stearinlyset, før den sættes i en stage. Lysmanchetter har en uovertruffen evne til at tilpasse sig og sikrer at stearinlyset står godt fast i enhver stage. Det er en uhyre smart måde at slippe for det grisende arbejde og så er de oven i købet lette at bruge. De små lysmanchetter former sig efter stearinlys og stage, og udover at de ser pæne ud i brug, så er de faktisk også genbrugelige, så du derved også sparer lidt penge. 

Hav lys og vær samtidig praktisk

Lysmanchetterne kan bruges i alle typer af lysestager, og du får 1000 lysmanchetter i en og samme pakke. Der er altså til mange ganges forbrug og samtidig får du pakken til uhørt billig pris! Lysmanchetter er også populære at bruge til andre kreative ting, som for eksempel halskraver til trolde lavet af sten. Lysmanchetter kan altså bruges til andre kreative aktiviteter, end det formål som de oprindeligt er ment til. Er du i tvivl om hvorvidt lysmanchetter er produktet for dig, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice og høre mere om, hvorfor lysmanchetter er uundværlige i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...