lørdag den 18. november 2017

Selv i forbifarten er et ordentligt advarselsskilt ikke til at overse


Mennesker har altid brugt symboler for at forenkle et budskab og gøre det utvetydigt for folk at forstå. Ingen er for eksempel i tvivl om, hvad henholdsvis den grønne og røde mand betyder ved fodgængerovergangen, eller hvad en rygende cigaret med en streg over betyder, når det hænger på væggen et sted. Symbolerne kan også hjælpe med at gøre en travl hverdag til et lidt mere sikkert sted, når folk bevæger sig fra A til B igennem gader, stræder og korridorer.

Når sikkerheden skal være i top

Med et ordentligt advarselsskilt behøver man ikke stoppe op i læse en krøllet lap papir, skrevet i al hast og med en skriftstørrelse, der minder dig om, at du skal have bestilt tid ved optikeren. Ofte vil man gå videre uden at registrere den. Der er et glimrende alternativ til de ineffektive papirlapper. Har rengøringsfolkene eksempelvis lige vasket gulvet foran kantinen, så vil et tydeligt markeret advarselsskilt placeret foran være en åbenlys påmindelse om, at du lige skal sætte farten ned. Modsat hvis der ikke havde været et, og den mail du lige hurtigt skulle have sendt fra din telefon på farten, kunne give anledning til, at skulle tilbringe resten af eftermiddagen på skadestuen med en forstuvet ankel og en smadret skærm på din iPhone. 

Så bør man sætte et advarselsskilt op

Ved at forbedre sikkerheden igennem tydelige advarselsskilte hjælper du ikke bare dig selv til at holde din samvittighed ren, det hjælper også til at gøre samfundet og hverdagen lettere for både kollegaer og fremmede. Og modsat de ineffektive og krøllede papirlapper, som du sætter op med tape, så er advarselsskiltet holdbart. Det flyder ikke ud i regnvejret eller blæser væk ved den mindste brise. Det er lige til at tage frem, sætte op og tage væk igen, når der ikke længere er brug for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...