lørdag den 18. november 2017

Skån og pynt bordet med kvalitets dækservietter

En dækserviet er et stykke materiale, du lægger under en bordopdækning med tallerken, bestik og glas for at skåne bordet for snavs og mærker og samtidig et fint stykke pynt. Dækservietter kan fås i rigtig mange materialer. Der findes dækservietter i alt fra træ til plastic og papir. De af papir er engangsdækservietter, som du smider ud efter du har brugt dem.

Bland bordet ind i stilen

Som restaurant eller kantine vil du gerne have engangsdækservietter. De skåner bordet, pynter og er nemme at arbejde med, fordi du bare smider dem ud, når de er brugt. Servietterne må ofte gerne være i en vis kvalitet, da de helst skal holde hele måltidet. Dårlige engangsdækservietter farver dug eller bord bare de får lidt vand på sig. De gode gør ikke dette. I hjemmet er dækserviettens funktion ofte det sammen, men langt flere har dækservietter, der holder længe og ikke skal smides ud efter brug. Dette skyldes, at de er de samme i hustanden, der bruger dækservietterne. Det ville nok være lidt ulækkert, hvis man på en restaurant skulle bruge dækservietter, som fremmede også har brugt, med mindre det er den type dækservietter, som kan rengøres. 

Dækservietter giver bordet en lang levetid

Spiseborde er dyre og alle vil gerne have dem til at holde længe. Derfor er dækservietter en meget god idé. Ikke nok med at de skåner bordet for madkrummer, så sikre de også, at der ikke kommer mærker i bordet. En spildt rødbede kan farve et træbord eller plasticbord, så det ikke kan blive rent igen og en kniv der lige lander lidt hårdt på et bord kan også meget nemt lave et kedeligt mærke. Begge dele kan dækservietter sørger for ikke sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kontorstole

Kontorstol Topstar Top Pro 1 Sort. . Kategori: Borde & stole - Kontorstole vidaXL Kontorstol - Lavet af Læder med Høj Rygstøt...